Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

ТВ водещи се глезят с холивудски процедури

отпечатай новината

18.05.2011 16:40 | Видян 3801 пъти

ТВ водещи се глезят с холивудски процедури

Звездите от телевизионния екран Радост Драганова ( btv), Вихра (Нова телевизия ), Ева Кикерезова (bbt) и Нели Ангелова (TV 7) последваха примера на Мадона, която отскро се разкрасява с нова подмладяваща и безболезнена процедура.

Последната мания на Кралицата на попа, както и на актрисата Ева Лонгория и на супермодела Наоми Кембъл носи името Intraceuticals и се прилага вече у нас, благодарение на Jewel skin clinic. Терапията представлява неинвазивна мезотерапия и е чудесно средство за разкрасяване за всички онези дами, които се страхуват от убождане и болка. Послучай тригодишнината си клиниката събра родния хайлайф, за да представи както въпросната холивудска терапия, така и най-новите тенденции в областта на естетичната дерматология и биокозметика Phyts.

Оказа се, че освен тв водещите, в крак с последните новости за разхубавяване са и фолкпевиците Джина Стоева, Румина, Биляна и Кати, която отдавна не се беше появявала на светско събитие.

Специално за да уважат празненството бяха дошли - най-критикуваната Мис България - Антония Петрова и най-чаровната - Ромина Андонова. Мисиските ни също не останаха назад и се отчетоха с присъствие - Марияна Маринова, Цвети Разложка, Паолина Петракиева, Росица Стойчева, Даринка Кръстева, Елена Караколева проявиха завиден интерес да научат как холувудските им колежки се поддържат млади.

Мисис баба Капка Амзина и мис бикини Ивелина Стефанова също се оказаха почитатели на холивудската терапия и на натуралната козметика. Не пропуснаха събитието дизайнерката на модна къща „Романтика” - София Борисова, актрисата Бойка Велкова, поп певицата Йоанна, сървайрвърката Меги Дерм и Русина Катърджиева от Мюзик айдъл 3, които също се запалиха по процудурата на Мадона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !