Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Ачо Заберски и Теди Русева в Black Lable

отпечатай новината

19.05.2011 10:40 | Видян 3004 пъти

Ачо Заберски и Теди Русева в Black Lable

След успешния концерт на Ачо Заберски съвместно с Васко Петров в рамките на джаз феста в Благоевград през изминалия уикенд, талантливият джазмен ще забие и пред столична публика.

Утре вечер в заедно с Митко Шанов- бас и Теодора Русева-вокал, Ачо Заберски-син ще поднесе на посетителите на Black Label подбрани парчета от репертоара на Ella Fitzerald, Nansy Wilson, Gershwin. Изпълненията ще са от песенното творчество на най-големите джаз интерпретатори, в лек джази стил, нежни и мелодични.

След концерта младата певица Теодора Русева, която е и дамата до Ачо, заминава да усъвършенства джаз пеенето си в Berkley School  в Америка. Строгият преподавател по джаз в НБУ споделя, че няма притеснения относно отсъствието на Теди, още повече когато става дума за професионално развитие, каквато е целта на визитата й отвъд океана.

Извън концертната си дейност Заберски-син продължава да твори композиции за своята Брас Асоциация. А съвсем скоро предстои да промотира и най-новия си албум, отново с парчета за Биг Бенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !