Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Десислава дама на бала на юноша от Локо Пд

отпечатай новината

30.05.2011 15:41 | Видян 10727 пъти

Десислава дама на бала на юноша от Локо Пд

Десислава бе дама на абитуриентския бал на Благомир Мастагарков от Пловдив. Младежът е футболист от юношите на „Локомотив Пловдив” и голям почитател на певицата. „За мен е чест Десислава да е дама на бала ми. Винаги съм я харесвал и й благодаря, че сбъдна една моя мечта” – емоционално заяви младият футболист.

Талантливата певица се появи при „кавалера си” пред училище „Патриарх Евтимий” и накара всичките му съученици благородно да му завиждат. „Познавам Боги и родителите му и с удоволствие се съгласих да съм дама на бала му. Заедно със сеста му се постарахме да се почувства специален. Абитуриентските балове са сантиментални за мен... аз самата с умиление си спомням за моя бал...” – сподели собственичката на музикален канал „DSTV”.

На въпроса какво ще пожелае на абитуриента, Десислава не спести похвалите си – „Благомир Мастагарков е един много талантлив футболист, амбициозен и с голям потенциал и му пожелавам успех, защото трудното тепърва предстои. А той заслужава и има качества да е сред футболния елит!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !