Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

FM+ и Star FM срещат слушателите си със Стинг

отпечатай новината

31.05.2011 14:00 | Видян 1953 пъти

FM+ и Star FM срещат слушателите си със Стинг

Дни преди дългоочаквания концерт на Стинг в София, две радиостанции обединяват сили, за да доставят на феновете си незабравимо удоволствие. Радио FM+ и Радио Star FM единствени ще подарят лична среща на своите слушатели със Стинг!

Шестима ще са щастливците, които ще сбъднат мечтата си да видят и говорят със звездата, да вземат автограф и да се снимат с него. Условието, което поставят двете радиостанции е лесно – всеки път, когато в ефирите им прозвучи песен с гласа на музиканта, трябва да се обадят на ефирния номер или в смс да напишат часа, в който са я чули.

„Знаем, че броени дни преди Стинг да пее в София, феновете вече са нетърпеливи. За тези, които все още нямат билет, не е късно да закупят или спечелят. Радио FM+ и Радио Star FM обаче са единствените радистанции, които ще направят повече за своите слушатели – ние ще им подарим момент, който да помнят цял живот - лична среща със Стинг” – обявиха от програмния отдел на Emmis Bulgaria и допълниха: „Радваме се, че можем отново да предложим едно грандиозно събитие на нашата аудитория, част от което ще е и самата тя”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !