Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Българите преди големия финал на Форд Бояр

отпечатай новината

08.05.2008 09:00 | Видян 5578 пъти | Гласували 3

Българите преди големия финал на Форд Бояр

В днешния  епизод на Форт Бояр зрителите ще видят самоотвержената борба на отбора на Мартин Захариев, който ще играе срещу третия отбор на Турция. Мартин, Сами, Ани Лозанова и Петя ще се впуснат в безкомпромисна надпревара за златото с турския отбор. Това е последната битка от предварителните кръгове на състезанието, след която ще стане ясно кой български отбор ще отиде на големия финал на Форт Бояр. Това ще бъде отборът, извадил най-много злато от съкровищницата на Форта.

До момента зрителите видяха по две участия на четирите български отбора, които дадоха всичко от себе си, за да продължат напред и да стигнат до заветния финал на играта. Там в последен двубой ще се срещнат най-добрите отбори на Турция, Сърбия и България, които след няколко поредни мача на принципа „всеки срещу всеки” ще излъчат и големия финалист на Форт Бояр – Три нации.

Днешното състезание ще предложи на зрителите изключително зрелищни сцени при големите приключения на отборите, като на Ани Лозанова ще се падне отговорната задача да защитава честта на българския отбор в най-важното изпитание в играта.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !