A to JazZ разкрива звездния състав за...

A to JazZ, най-големият фестивал за градска култура и...

Проблемът с небинарния Немо не е в...

50 години по-късно всички знаем Waterloo и Abba, 3 дни...

Вики от „Мастило” – булката на лято 2011

отпечатай новината

02.06.2011 15:40 | Видян 3359 пъти

Вики от „Мастило” – булката на лято 2011

Виктория Терзийска, фронт-дамата на група "Мастило", засне ексклузивна фотосесия Rue De L’Amour за списание "Булка", лято 2011 г.  На корицата тя е с елегантна рокля с висока талия, изпълнена от естествена коприна и изцяло покрита с италианска дантела. Закачлив акцент е ефектният колан с ръчно солирано цвете от органза в комбинация с ефирен шал на дизайнер Аля Милушева.

Романтичната и дори нереална визия на Вики е акцент и в новия видеоклип на група „Мастило” към сингъла „До края”. Той разкрива историята на влюбена двойка и премеждията, през които преминава, за да опази любовта си. Ключовата роля играят Вики и Десо, които се превъплъщават в божествени същества, модерни „ангели-пазители”, притежаващи свръхсили. Те успяват да върнат времето назад и да спасят любовната връзка.

За пресъздаването на вълшебната визия на фронтадамата и китариста на бандата отново се погрижи топдизайнерката и създателка на Astella Atelier - Аля Милушева. Ефирният модел на Вики е изработен от преливащ копринен шифон в топ актуални нюанси на cream и seashell, допълнен със златни овали, моделирани като бижу и създаващи ефектни отблясъци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !