Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Общински кмет бие гражданин...

Общински кмет е пребил гражданин във владения от него...

Италиански принц кацна в София

отпечатай новината

03.06.2011 09:30 | Видян 2012 пъти

Италиански принц кацна в София

На 3 юни от 19,30ч. в Рейнбоу Плаза в София за първи път ще се проведе Италиански благотворителен бал по случай 150 години от обединението на Италия. Организатори на събитието са Brand Luxury Challenge и Lions Club-Diamond. Средствата набрани от гала вечерята ще бъдат дарени за подпомагане на незрящите деца от училище “Луи Брайл”-София. Подбраните гости ще се насладят на изпълненията на Орлин Горанов, Марияна Попова, Маргарита Хранова, Еделина Кънева, Владо Димов и маестро Кристиян Коев.

Водещи на специалната вечер ще са Силвия Лулчева и Любо Ганев. Изисканото меню, в типично италиански стил, ще бъде подготвено от известния италиански гастроном сомелиер Ханес Перфлер, съпруг на поп певицата Марияна Попова.

Почетния гост на Италианския бал Don Fabio Scannapieco Minutolo-принц на Коллереале и кавалер на най-престижния орден в Малта пристигна днес на ВИП-а на летище София. На вечерята ще присъства и известната италианска писателка и журналистка Mara Parmigiani Alfonsi, която днес привечер също каца в София. Тя ще донесе в столицата роклята символ на обединението на Италия от 1848 година. Последната й книга “Passione Patriottica” бе представена неотдавна пред камарата на депутатите в Рим.

За първи път в празничната вечер ще бъде презентиран и футболния отбор Milan Jiunior Camp. Няма да мине и без модно ревю на нова италианска марка, която стъпва в България.

Присъствие на благотворителната вечер са потвърдили няколко родни министри, както и американския посланик Джеймс Уорлик.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !