30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

House of pain взривяват София преди Spirit of Burgas

отпечатай новината

13.06.2011 14:00 | Видян 2427 пъти

House of pain взривяват София преди Spirit of Burgas

Разтърсилата света през `90те хип-хоп банда HOUSE OF PAIN идва в София на 5 юли по покана на организаторите на фестивала SPIRIT of Burgas 2011. Концертът им ще е грандиозния финал на второто национално турне SHOW YOUR SPIRIT! BECK`SPERIENCE THE SPIRIT OF BURGAS, подгряващо голямото събитие на 12, 13 и 14 август в Бургас.

Превърнали се в култ през последното десетилетие на 20ти век, HOUSE OF PAIN ще останат завинаги в световното музикално наследство с емблематичното си “Jump Around”. То се превърна в химн за милиони млади хора по целия свят, които и до днес свързват тийн годините си с музиката на ирландско-американската хип-хоп формация.

В основата на създаването на HOUSE OF PAIN стои Everlast – момчето от Калифорния, което поради заболяване пропусна миналата година участието си на SPIRIT of Burgas. За сметка на това обеща да се реваншира с участие през 2011г. В случая Everlast не просто изпълнява своето обещание, но ни води и бойните си другари от една от най-вдъхновяващите банди на всички времена.

Още като ученик в гимназията Everlast се събира с DJ Lethal и приятеля си Danny Boy. Момчетата се обединяват под името HOUSE OF PAIN през 1991г. През следващата година големия успех ги залива като лавина с появата на сингъла “Jump Around” от дебютния им албум, носещ името на формацията. В едно от парчетата от тавата, "Put Your Head Out", участие взима и един от членовете на Cypress Hill – B-Real.

През 1994г се появява втория им албум „Same As It Ever Was”, а след реализирането на третия – „Truth Crushed to Earth Shall Rise Again” през 1996г. Everlast заявява на бандата, че от тук насетне продължава сам.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !