Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Премиерът откри инвестиция №1 в BG-туризма

отпечатай новината

06.06.2011 15:00 | Видян 3989 пъти | Гласували 1

Премиерът откри инвестиция №1 в BG-туризма

Министър-председателят Бойко Борисов откри най-голямата и най-престижна инвестиция в българския туризъм. Той преряза лентата на голф игрище Thracian Cliffs (Тракийски скали). Световният шампион Гари Плеър го определи като №1 в цял свят.

Игрището е направило зелени голите склонове на Добруджанското плато край нос Калиакра. Пухкавата трева е преобразила канарите над морето.

Милиардери от цял свят се събраха за събитието. Повечето от тях за първи път пристигат в България и споделят, че са останали очаровани и направо покорени от красотата на пейзажа и  високата класа на игрището. Край него е и 5-звездното ваканционно селище Тракийски скали, което подслонява богатите и известните почитатели на тузарския спорт.

Бойко Борисов подчерта и други важни предимства, свързани с инвестицията. Сред тях е откриването на стотици добре платени работни места в един от най-бедните райони на България.

Около Тракийски скали се оформя цяла голф дестинация заедно с игрищата Блек сий рама и Лайт хаус, както и с курортите Калиакриа и Топола скайс. Това е нов модел за българския туризъм, предназначен за състоятелни хора.
По този повод премиерът Бойко Борисов обеща да бъде придвижена бързо концесията на летището в Балчик, което в момента пустее.

Екоминистърът Нона Караджова гарантира, че инвеститорите в Тракийски скали Георг Цветански и Красимир Гергов са пощадили и са култивирали по уникален начин околната среда.
След отпътуването на официалните лица и края на голф сесиите милиардерите от цял свят дегустираха селективни български вина и опитаха националната ни кухня на специална Бяла гала.
      

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !