Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Мис САЩ се отказа от титлата, за да...

Настоящата носителка на титлата Мис САЩ заяви, че се...

Музикалният фестивал Elevation подкрепя I Can Too

отпечатай новината

07.06.2011 12:00 | Видян 2395 пъти

Музикалният фестивал Elevation подкрепя I Can Too

На 24 и 25 юни в община Разлог ще се състои първото издание на най-новия фестивал Elevation Music Festival. В него участие ще вземат едни от най-актуалните имена на световната музикална сцена като Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Cypress Hill, Hurts, Morcheeba, Stereo MC’S, Dog Eat Dog и други.

Фестивалът се ангажира социално като подкрепя И АЗ МОГА / I Can Too в популяризирането на инициативата „С тениска I Can Too – носиш НАДЕЖДА”.

По време на двата фестивални дни доброволци на И АЗ МОГА ще продават тениски и аксесоари I Can Too. Набраните средства са за създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.
От две години И АЗ МОГА популяризира необходимостта от такъв Център, като създава инициативи, събития, концерти.
Благодарение на тези активности, община Пловдив предоставя 400 кв.м. на И АЗ МОГА за тази цел. /В момента фондцията работи по реновирането на това помещение, за което набира средства./

Заедно със световните звезди, публиката ще има възможност да види на сцената на Elevation и българските групи Остава, Tri O Five, ODD CREW, Сепуко 6 и музикантът Monyx.

Остава е първата група, която създава песен, посветена на И АЗ МОГА. Клипът към нея е с участието на световно-известния футболист Краси Балъков – също лице на инициативата. Бек вокалите на „Работно време” са изпълнени от „Хора на незрящите деца”. Вижте клипа ТУК!!!

През 2010 г. фънк хаус групата Tri O Five посвещава парчето си „Nowhere To Go” на фондацията. Клипът, създаден от социално ангажирания режисьор Темелко Темелков, е носител на кратките sms номера 14 15 за набиране на средства за децата в нужда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !