Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

MTV ДЕБЮТИРА ПО CITY TV В БЪЛГАРИЯ

отпечатай новината

15.06.2011 13:30 | Видян 3277 пъти

MTV ДЕБЮТИРА ПО CITY TV В БЪЛГАРИЯ

Viacom International Media Networks (VIMN), част от  Viacom Inc. (NYSE: VIA, VIA.B) и CITY TV, първата музикална кабелна телевизия в България, обявиха старта на съвместната си работа, която ще представи на българската публика за първи път оригинална MTV продукция само по CITY TV. От 20 юни CITY TV започва излъчването на повече от 200 епизода от най-популярните младежки предавания на MTV.

Парис Хилтън – Моята най-добра приятелка

Риалити предаването на MTV - Парис Хилтън – Моята най-добра приятелка ще се излъчва по CITY TV два пъти в седмицата – в понеделник в 21 ч., с повторение в събота в 12 ч. и е само първото шоу от цяла серия MTV предавания, включваща и сериите Laguna Beach – изцяло дублирани на български език за зрителите на CITY TV.

Ексклузивното партньорство между CITY TV и MTV се осъществява със съдействието на Ана Валцзак, Отговорник Продажби, отдел Развиващи Пазари. Мария Ракхматулина – Уфланд, Програмен Директор Продажби на Развиващи Пазари, VIMN коментира: “Горди сме да обявим, че това е първото международно договорено от VIMN партньорство. MTV има голям опит в създаването на световни марки и тенденции, които имат ефект в локалната аудитория. Очакваме с нетърпение за първи път заедно със CITY TV да поднесем на българските зрители поредица от популярни MTV заглавия. С нашето задълбочено познание върху демографските възрасти от 4 до 40, можем да предложим на телевизиите един широк пакет от съдържание на световно ниво и марки, обърнати на 360 градуса според локалните пазари. Това е модел, който се стремим да въведем и на други територии.”

“Много сме доволни, че именно CITY TV е първият официален партньор на MTV в България. MTV е много популярно име в страната ни и е изключителна чест за целия ни екип да поднесе такава качествена програма и на българските зрители. CITY TV е водещата музикална телевизия за поп музика и това партньорство определено ще я превърне и във водещата младежка телевизия в страната”, коментира Николай Янчовичин, генерален мениджър на CITY Radio&TV.”

Първият епизод от MTV шоуто, чиито първи епизод ще се излъчи по CITY TV на 20 юни, проследява живота на една жена, която няма нужда от представяне. Като Момиче Номер 1 на Америка - Парис Хилтън и антуражът й се превръщат в горещите новини на деня. Правото да са в прякото обкръжение на Парис получават само първа класа известни личности като Никол Ричи и Бритни Спиърс, но Парис е решила, че иска Нова Най-добра Приятелка – а тя винаги получава това, което иска!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !