Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Денислав пуска два ремикса на "Пук-пук-пука ти"

отпечатай новината

23.06.2011 15:20 | Видян 2709 пъти

Денислав пуска два ремикса на

След успеха на "Пук-пук-пука ти", Денислав изпълни обещанието си да зарадва всички с ремикс версия на парчето. Оригиналът доби голяма популярност в последните две седмици. Освен, че регистрира над 100 хиляди гледания за този период, "Пук-пук-пука ти" звучи и в доста дискотеки в столицата и страната, и безспорно има шанс да се превърне сред най-силните песни на лято 2011.

"В последно време е много актуална тенденция да се пускат песни в две версии. Останах приятно изненадан от реакцията на публиката след появата на "Пук-пук-пука ти" и затова с продуцентите ми от "Real enterprises" решихме да я изцедим докрай! Сега пускаме ДВА ремикса, а много скоро ще заснемем и клип. Важното е хората да се забавляват!", казва Денислав. Относно видеореализацията той не разкрива подробности, но споделя, че е наясно с концепцията. Изпълнителят обещава горещо и купонджийско видео, което напълно да отговаря на динамиката на парчето.

Единият ремикс на "Пук-пук-пука ти" е дело на гръцкия DJ Oskar-m. Другият е отново негово дело, но в тандем с колегата му DJ Argiris. Срещата им с Денислав била случайна. Негов познат го запознал с DJ Oskar-m, който сам проявил желание да върти парчето из клубовете в южната ни съседка и да му направи ремикс. Впоследствие и колегата му Argiris предложил услугите си за популяризирането на парчето.

Ремикс 1

Ремикс 2

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !