Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Шейхове коткат Бербо с рекордна заплата

отпечатай новината

24.06.2011 11:00 | Видян 2883 пъти

Шейхове коткат Бербо с рекордна заплата

Френският гранд ПСЖ е все по-упорит в опитите си да привлече Димитър Бербатов. Както е известно, голмайсторът на Висшата лига и Манчестър Юнайтед е желан от редица клубове, но иска да остане на Олд Трафорд и през следващия сезон.

Франс Футбол твърди, че катарската спортна инвестиционна компания, която е собственик на ПСЖ, е все по-близо до привличането на най-добрия български футболист. Босовете от Qatar Investment Authority са готови да увеличат заплатата на Митко, който в момента получава по 5 милиона евро на година в Манчестър Юнайтед. Катарците дори желаят да го направят най-скъпо платения играч на ПСЖ.

Във Франция даже твърдят, че новият спортно-технически директор на клуба Леонардо ще пътува през следващата седмица до Манчестър, за да се срещне с Бербо.  Бразилецът, който бе начело на Интер и Милан, все още не е навлязъл в новата си роля в ПСЖ, но вече е провел няколко срещи със старши треньора Антоан Комбуаре, с когото са обсъдили трансферната политика на клуба.

Информациите от Франция са, че ръководството на ПСЖ е готово да плати 15 милиона евро за Бербатов, а офертата щяла да бъде отправена към Манчестър Юнайтед през следващата седмица. Договорът на нашия с Червените дяволи изтича през лятото на 2012-а. До момента няма никаква индикация, че контрактът на бившия капитан на националния ще бъде подновен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !