Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

ПЪЛНА ЛУДНИЦА

отпечатай новината

08.07.2011 14:07 | Видян 2219 пъти | Гласували 3

ПЪЛНА ЛУДНИЦА

Признайте си честно: ако някой ви беше казал преди две години например, че Алексей Петров ще се пробва за президент, в което конкурент ще му бъде Меглена Кунева, която пък от своя страна, също като кръвния враг на Командира Сашо Дончев ще стане гъста с Иван Костов, щяхте да го обявите за ЩУР. Да, обаче точно това става в България в момента. Пълна лудница!

Все пак палмата на първенството за пациент №1 на клиниката тази седвица се присъжда на евродепутатката ни Антония Първанова, която иначе е докторка.
 Наричана Тони Фарма заради лобирането за определена фирма по царско управление, тя поиска тази седмица Брюксел да отнеме лиценза на Летище София. И защо? Понеже й били откраднали швейцарски часовник. Кой нормален човек ще държи бижу не на ръката или в ръчния си багаж, а в куфара?! Никой, ако не е замислил пиар акция!

Специално се спираме и на друг интересен случай. 4 години след влизането си в общинския съвет на София като №3 на ГЕРБ, веднага след Борисов и Фандъкова, Поля Станчева разбрала, че е дисидент. При положение, че успя да излобира за бая имотни казуси, да бъде в борда на общинския приватизационен фонд и да подкара личен мерцедес все в тези години и с тази партия. Разковничето май ще да е неосъществената й идея за общинска телевизия. Като директор на радиото тя вече има опит, защото там потроши маса пари на данъкоплатците за неслушаната от никого програма Радио София, която звучи като Хоризонт от 80-те години.
Е, чак толкова луди и безпаметни не сме, мила Поля. Пък и помним поредицата ти от политически лупинги по Костово, царско и друго време.

Това далеч не са всички щуротии, побрани от нас в новия брой на Супер 19’. Има да четете и да цъкате с език. Все пак, да си пожелаем по-добри новини до другия петък!

автор: Борис Ангелов

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !