Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Tri-O-Five омагьосаха публиката в Нови Сад

отпечатай новината

11.07.2011 13:30 | Видян 2480 пъти

Tri-O-Five омагьосаха публиката в Нови Сад

Както всяка година, фестивалът EXIT посрещна хиляди музикални фенове и топ изпълнители от цял свят. „Българската следа” –  група Tri-O-Five развълнуваха публиката на Фюжън сцената на най-голямото балканско събитие за годината.

"Беше невероятно! Благодарен съм за шанса, да бъда част от нещо толкова велико!" с тези думи стъпи на родна земя Божидар Василев, младият талант, който момчетата избраха да замине с тях за Сърбия и да се качи на сцената преди многохилядната публика.

Името на Tri-O-Five се нареди в списъка на изпълнители на култовото събитие заедно с имена  като Pulp, Arcade Fire, Portishead, Grinderman, Underworld, Beirut, Hadouken! , Fedde Le Grand, Joris Voorn, Tiga, Joachim, Garraud, James Zabiela  Gramophonedzie, Magnetic Man, Carl Craig, Marco Carola, DJ Sneak, Tini и др.

Надеждите на Майкъл, Деси, Тони и Илко все пак се изпълниха – след като не можаха да свирят със своят идол Jamiriquai в рамките на фестивала Elevation, съдбата им предостави втори шанс и ги събра под шапката на EXIT Festival.

За пет години, Tri-O-Five могат да бъдат открити на един адрес - джаз, фънк и соул музиката. Създадена на принципа на споделената любов, кръстена на хотелската стая номер 305, в която четиримата музиканти спят преди първото си участие на сцена заедно, групата Tri-O-Five е екзотично попълнение на родната музикална сцена. Кадифеният глас на Майк и запомнящите се авторски парчета бързо налагат Tri-O-Five не само у нас, а вече и зад граница.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !