Изабел и Сарамандов отпаднаха от...

Инфлуенсърката и автор на книги Изабел и сладкарят Иван...

Хубавото да си тъп е, че не могат да...

Хубавото да си тъп е, че не могат да ти изкарат акъла......

Николета Лозанова фенка на Красен

отпечатай новината

12.07.2011 11:40 | Видян 4391 пъти

Николета Лозанова фенка на Красен

"В първия момент, когато видях се учудих какво по-точно пише, не можах да повярвам, но факт! Бях очарован! Относно отношението ми към Николета мога да кажа само, че е една готина мацка.", казва изпълнителят Красен по повод информациите, че плеймейтката Николета Лозанова е сред почитателките му.

Миналата седмица доста медии гръмнаха с информацията, че красавицата си паднала сериозно по дебютната песен на младия певец - "Кървави сълзи" и я поствала на страницата си във "Фейсбук", с което засвидетелствала симпатията си.

За кого обаче откритието на "Real enterprises" наистина е проляло тези сълзи, питат се доста хора?! "Това е твърде интимно. Засега смятам да го запазя в тайна", казва Красен и добавя, че от година е сам в личен план и сега се е посветил изцяло на кариерата си.

Преди дни се появи втората му песен, която е озаглавена "Запознай се с мен". "Нямаше как да се отделя от „летния шаблон”. Песента я планувахме доста отдавна и смятам, че нейното време е точно сега. Избрах да работя с Боби Павлов(аранжиментът е негов), защото исках да заложа на ново лице в музиката. В песента специално участие взема и инструменталиста Борил, който се справи превъзходно и му благодаря", разказва талантът.
Красен се надява, че "Запознай се с мен" ще се хареса на хората и ще бъде сред най-слушаните парчета на лято 2011.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !