Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

БГ звезди се събират за турнир по табла

отпечатай новината

12.07.2011 15:20 | Видян 2878 пъти

БГ звезди се събират за турнир по табла

За втора поредна година в България се организира най-големият турнир по табла за аматьори - „Пломари”. Началото му ще бъде дадено с изискано парти и VIP турнир на 14 юли  в столичния ресторант „Проя”. По традиция, вечерта ще бъде посветена на гръцката култура, а водещ този път ще бъде Димитър Туджаров-Шкумбата.

Лицата на БГ-шоубизнеса отново ще се впуснат в поредица от двубои за специалния приз на надпреварата за звезди. По регламент тя ще се състои от 5 игри, в които ще участват 16 от специалните гости. Двамата финалисти ще премерят сили за I-во място, уникалната VIP купа, специален брандиран сет за табла и още изненади, предоставени от „Пломари”.

А всички желаещи да се включат в турнира за непрофесионални играчи могат да се запишат за участие в регионалните кръгове. Повече информация за местата на провеждане и записване ще намерите на www.leopardt.com или на www.sgames.eu. Финалът на турнила ще бъде на 8 септември.

Той ще бъде отбелязан тържествено на специална Гала-вечер, отново в София. Тогава и звездите, и новооткритите таланти ще присъстват на двубоя за Голямата награда – шестдневна почивка за двама в Испания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !