Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Актьори от „Кецове“ взимат интервюта на плажа по време на „Каварна Рок Фест“

отпечатай новината

14.07.2011 16:20 | Видян 2810 пъти

Актьори от „Кецове“ взимат интервюта на плажа по време на „Каварна Рок Фест“

На 16.07. и 17.07., в рамките на „Каварна Рок Фест“,  Иво Аръков и Ина Николова от новия български филм „Кецове“ ще хванат камерата и микрофона под слънчевия пек на каварненския плаж. Младите актьори ще взимат интервюта от плажуващи и рок фенове, като ще дадат възможност на всеки да направи свой собствен портрет пред обектива.

Нищо чудно пред камерите на Иво и Ина да застанат и някои от участниците в рок феста, както и К'Метълът Цонко Цонев. Идеята за интервютата е свързана със сюжета на „Кецове“, който тръгва по екраните у нас в края на октомври. Заснетите материали ще бъдат качени във фейсбук страницата на филма, а по-нататък ще станат част от DVD-то на лентата.

Историята: В началото на лятото шестима младeжи решават да избягат от проблемите си в големия град и се отправят към едно от последните незастроени местенца по българското Черноморие. Сред девствени пясъци и огнени залези те намират нови приятелства, любов и независимост.

Но безкрайният летен купон и опитите им да намерят себе си, са застрашени от група охранители, наети да пазят плажа от нежелани посетители. Агресията на града отново застига шестимата приятели, но този път те нямат намерение да бягат. Дебютът на младите режисьори е въздействащо и реалистично отражение на търсенията, чувствата и борбения дух на новото поколение.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !