Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Армия от голи жени подкрепя Путин

отпечатай новината

18.07.2011 16:40 | Видян 7523 пъти

Армия от голи жени подкрепя Путин

Руският премиер Владимир Путин се оказа музата на стотици млади девойки, желаещи да разкъсат блузките си в негова подкрепа. Група пищни красавици, нарекли се Армията на Путин, канят всички привърженички на министър-председателя да разкъсат дрехите си или да се съблекат в знак на възхищение към него, да се запишат с камера и да пуснат скандалните си клипчета в интернет пространството. Така най-добрата от тях ще получи награда iPad.

Във видеото красива блондинка, нарекла се Дияна, и две нейни приятелки се появяват полуголи и приканват „умните, млади и красиви момичета да разкъсат нещо заради Путин“. „Аз съм направо луда по мъжа, който промени страната ни“, казва глас зад кадър, докато момичета се разхождат из Москва. Клипът приключва точно, когато Дияна, крачейки наперено по московските улици на високи токчета и черен костюм, изписва с червено червило върху бяла дъска Ще разкъсам дрехите си за Путин и да започва да се разсъблича.

Все още не се знае кой стои зад необичайната кампания, подкрепяща премиера, но прави впечатление, че видеото е направено от професионалист. Всичко това се случва месеци преди вота за президент през март 2012.
Не веднъж името на руския премиер Владимир Путин е свързвано с красиви жени. Неотдавна плъзна слух, че именно той е участвал в разкрепостените купони на неговия скандален италиански колега Силвио Берлускони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !