Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Фенове на ЗДРАЧ спят на палатки докато чакат актьорите от филма

отпечатай новината

21.07.2011 17:00 | Видян 2270 пъти

Фенове на ЗДРАЧ спят на палатки  докато чакат актьорите от филма

Днес ще бъде дългоочакваният момент за стотиците фенове на поредицата „Здрач“, които буквално са се изнесли от домовете си на палатки пред центъра Comic-Con в Сан Диего. От дни те чакат да се появи част от екипа на филмираната сага.

Още от понеделник пред Comic-Con се е заформил къмпинг от най-верните фенове, които искат първи да си запазят място в Зала H. Там ще бъдат показани ексклузивни кадри от „Здрач: Зазоряване Част 1“ и ще има срещи с част от актьорите, които превърнаха „добрите“ вампири в секссимволи. Предвидени са и още изненади.

Историята:

„Здрач:Зазоряване. Част 1“ ни води към дългоочакваната развръзка на поредицата, когато Бела и Едуард ще сключат брак. Най-после се поставя въпросът как простосмъртната ще премине към лагера на вампирите. Освен това Бела забременява, но бебето, което расте много бързо в корема й,  заплашва да я унищожи.

Върколакът Джейкъб все още е луд по нея и предстои да видим на какво е готов заради любовта си. Филм по поредицата романи „Здрач“ на Стефани Майер; Режисьор: Бил Кондон; Сценарий: Мелиса Розберг; Участват: Кристен Стюард, Робърт Патинсън, Дакота Фанинг, Тейлър Лотнър, Ашли Грийн и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !