Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Невена Коканова се прероди в Яна!

отпечатай новината

25.07.2011 16:00 | Видян 5598 пъти

Невена Коканова се прероди в Яна!

Сянката на великата актриса Невена Коканова надвисна над злокобното убийство на 28-годишната Яна Кръстева. Оказа се, че умъртвената след наркотична и секс оргия младата столичанка е привличала смъртоносно 34-годишния Николай Русинов. Плешивият и комплексиран сексуално рекламист е издирван под дърво и камък от МВР като съпричастен към убийството на Яна Кръстева. Това, което криминалистите засега спестяват на широката публика, за да запазят достойнството на убитото в храстите на Борисовата градина момиче, е, че Яна е била надрусана с халюцигенни гъби и е правила секс преди земният ѝ път да приключи завинаги на 8 юли.

Засега е сигурно, че столичанката е имала интимен контакт с арестувания за убийството ѝ 31-годишен клошар Пламен Трифонов.

Яна обаче е правила секс и с още един мъж и това най-вероятно е издирваният Николай. "Нямаме негово ДНК, търсим го. Той е напуснал България 4 дни след като е открит трупът на Яна Кръстева", лаконични са криминалистите.

"Беше си внушил, че Яна е поредната Коканова. Наричаше я с името Невена. Този Николай си беше абсолютен психар!", категорична е продавачка в малко магазинче в столичния квартал "Изгрев".

Николай бил обсебен от Невена Коканова. 34 годишния мъж обитавал апартамента, в който на 3ти юни 2000 издъхна голямата българска актриса. Николай смятал, че Яна е двойничка на Невена Коканова - в момент на странностти дори твърдял, че великата родна актриса се е преродила в усмихнатата му комшийка.

Николай бил депресиран, често употребявал наркотици, и то все опасни - халюцигенни гъби, ЛСД, екстази. “Приемаше себе си за гений, който не е оценен както трябва“, казват познати на Николай. Сред най-скандалните предположения за това как се е стигнало до убийството на Яна, криминалисти на МВР приемат версията, че Николай е надрусал Яна с халюцигенни гъби, след което е наблюдавал как приятелката му прави секс с непознатия клошар Пламен Трифонов.

31-годишния Пламен си свършил работата, а след това надрусаният Николай опитал също да обладае софиянката. Иглежда че Яна се е развикала и това е коствало живота ѝ. Кой е умъртвил момичето - Николай или Пламен, засега не е ясно, пише весник Всеки ден.

Снимка: vsekiden.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !