Релакс след дълъг работен ден като...

Релакс след дълъг работен ден като хищник: Фото на деня

8-и София Филм Фест в Сливен

Екипът на София Филм Фест и Община СЛИВЕН канят жителите...

Енрике Иглесиас призна: Не съм надарен!

отпечатай новината

29.07.2011 16:20 | Видян 3966 пъти

Енрике Иглесиас призна: Не съм надарен!

Испанската поп звезда Енрике Иглесиас, който по-рано сподели, че не се чувства готов за деца и семейство, твърди, че има „най-малкия пенис“ на планетата, съобщават американските медии.

Любимецът на милиони дами по света, който в миналото получи предложение да рекламира изключително малки презервативи, стъписа феновете си, като разкри, че мъжкото му достойнство е незабележимо. На въпрос на негова почитателка, която му направи комплимент, Енрике отвърна: „Какво общо имат добрият външен вид на испанците и размерът на мъжкия пенис? Може би аз съм от хората, които имат визията, но пък пенисът ми е най-малкият в света. Сериозен съм, не се шегувам“. 36-годишният секс символ, който живее с тенисистката Анна Курникова вече десет години, освен това разкри, че изгубил девствеността си на 25 години, пише vsekiden.com

„Израснах с приятелите ми, които изгубиха девствеността си с проститутки. Не, че има нещо лошо в това де. Въпросът е, че те трябваше да си платят за това. А аз исках да срещна правилното момиче и се наложи да изчакам до 25″, сподели още Енрике.

Снимка:бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !