От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Стефани спасена от Кали в "Пей с мен"

отпечатай новината

15.05.2008 10:51 | Видян 17892 пъти | Гласували 1

Стефани спасена от Кали в

Кали предложи на дуетната половинка на Софи Маринова, Стефани, да остане в “Пей с мен” и да пее с нея и Любен. По този начин Кали буквално “спаси” младата Стефани от прекратяване на участието й в музикалното шоу, след като предишната й дуетна половинка – Софи Маринова, напусна надпреварата. “Харесвам Стефани. Тя притежава голям талант и заради това смятам, че  трябва да й се даде още един шанс, защото това е целта на предаването” – обясни действията си Кали. Идеята й бе подкрепена и от останалите звезди в шоуто, които също пожелаха да поканят Стефани да пее с тях на някои от финалните концерти. Младото момиче не скри радостта си, че остава на сцената и благодари искрено на Кали за жеста й.


Лайфът в сряда се оказа забележителен за Кали не само заради  емоционалните събития, развили се по време на вечерта. Тя и дуетният й партньор Любен спечелиха първо място в седмичното класиране с изпълнението си на вечният хит на Франк Синатра “Ню Йорк, Ню Йорк”, който явно допадна на зрителите най-много от всички конкурсни песни.
Безапелационната победа тази седмица изведе Кали и Любен на второ място в генералното класиране, като от върха на класацията ги дели съвсем малко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !