Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Отвлякоха Деси Мандели в Турция

отпечатай новината

05.08.2011 14:15 | Видян 9682 пъти | Гласували 1

Отвлякоха Деси Мандели в Турция

Бившата топ манекенка Деси Мандели бе подложена на неочакван ваканционен тормоз през миналата седмица. Счупен крак, посинено око, един загубен мобифон и разклатена нервна система са сред екстрите, които красавицата си донесе от Турския курорт Алания.
„Първо на първо, исках да отида в Анталия, а не в Алания - започна да крещи Деси по телефона на свой приятел веднага след завръщането си в България. – Ясно казах на туристическата агенция, че искам почивка в Анталия, където никога не съм била. Ходила съм предостатъчно и на Ривиерата, и в Гърция, и в Истанбул, исках да видя АНТАЛИЯ“, повтаря тя. Освен това обяснила, че покрай откриването на новия си ресторант се чувства преуморена и се надява на истинска почивка – спокойно място, където да отдъхне с двете си дъщери – тийнейджърката Ясмин и пет годишната Дара.

Деси чинно платила 1400 евро в брой

за петдневна почивка в петзвезден хотел, разчитайки, че тур операторите са я разбрали правилно. Но щом се приземили в Истанбул, тя почувствала, че нещата не са много наред – на летището ги чакал микробус тип марширутно такси, в което освен Деси се наблъскали непознати виетнамци и румънци, а ишофьорът не знаел и „бъкел” английски. „Потеглихме из Турската пустош, навън се смрачаваше, а ние пътувахме ли пътувахме, имах чувството, че никой не знаеше къде отиваме всъщност“ - спомня си Деси първите мигове на кошмара.
„В един момент помислих, че сме отвлечени -  разказва тя. -  Питахме сто пъти шофьора „Хау мач тайм“ обаче той само вдигаше рамене”.
Накрая пристигнали до курорта, а когато видяла хотела, Деси Мандели почувства как тиха паника започва да я души:  - „Това беше едно НДК, само че 20 пъти по-голямо“ - твърди тя.
Последвала бърза вечеря и моделката се прибрала в стаята с дъщерите си. Тъкмо се отпуснала, заспивайки  и гръмовен шум я изправил на крака. Точно в 2.00 гръмнала уредба с турско диско и Деси осъзнала, че се намира над нощната дискотека. На сутринта поискала да й сменят стаята.

„Така или иначе тихо място в този хотел нямаше“ - тръшка се тя. Разполагахме с няколко дискотеки пръснати из всеки участък на сградата. Единственият възможен избор бе между турско или руско диско, латино музика или румънска естрада.
Гостите били предимно румънци и руснаци, които не спирали да

клатят сградата с танците си нощем

Това, разбира се, било само една дребна частица от предстоящия курортен кошмар. Още първата сутрин Деси бодро се отправила към морето - като истинска плувкиня тя презирала басейните. „Вълните бяха огромни и аз започнах да ги прескачам -  разказва тя. - За миг дори забравих за грижите си, но изведнъж, здрав турчин с мустаци и бирено коремче изскочи сякаш от дъното на морето срещу мен и започна да ме навива да се хванем за ръце и да скачаме заедно.”

Изплашена, Деси излязла на брега, където чула две американки да крещят, че местни младежи ги нападнали да ги целуват в морето.
Мандели решила, че все пак е по-сигурно да почива на басейна. На втория ден, веднага след сутришното кафе се отправила към водата, но се хлъзнала на мокрия под, джапанката й излетяла на 300 метра от нея, а Деси се хързурнала на фаянса. „Никой не се претече да ми помогне – вероятно от страх, че нямаше табела предупреждаваща за мокрите плочки“ - разказва Мандели. Тя се изправила едва-едва – цялата с охлузвания, посинено дясно око и зверска болка в левия глезен. На куц крак, сама и унизена под погледите на турските коцкари, топмоделката крак се придвижила до рецепцията, където поискала да я види лекар. Служителите безцеремонно отказали –  здравната застраховка на Мандели била към фирма, която не обслужвала въпросния хотел.

 

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !