Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Антонио Бандерас: Победих рака и се моля са съм здрав

отпечатай новината

10.08.2011 13:20 | Видян 3567 пъти

Антонио Бандерас: Победих рака и се моля са съм здрав

Днес един от най-известните холивудски актьори - Антонио Бандерас, празнува 51-вия си рожден ден. Секс символът в чиито вени тече испанска кръв, отбелязва личния си празник по-скромно в сравнение с миналогодишното тържество за кръглия си юбилей.

Актьорът признава,м че изминалите 12 месеца са били най-трудният период от живота му и се надява да останат само като мрачен спомен в миналото. В рамките на една година Бандерас премина през две тежки изпитания. Първо, той откри, че има тумор, голям колкото човешки юмрук, в областта на гърба. Образованието се оказа доброкачествено и лекарите се справиха успешно с отстраняването му. Няколко седмици след това обаче фатално събитие почерни актьора, тъй като баща му почина.

"Минах много труден период, който приемам като изпитание на съдбата за силата на духа ми. продължавам напред и се надявам да ме очакват само приятни емоции в бъдеще. Благодарен съм на Господ за семейството си и за хората, които ме обичат", споделя звездата от култовите киноленти "Десперадо" и "Маската на Зоро"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !