Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Булката Силвия Кацарова пее пред 8 хиляди във Враца

отпечатай новината

14.08.2011 13:01 | Видян 3490 пъти | Гласували 2

Булката Силвия Кацарова пее пред 8 хиляди във Враца

Над 8 хиляди почитатели на попа, попфолка и фолклорната музика във Враца станаха свидетели на грандиозния музикален спектакъл на Фен ТВ. Гвоздеят в програмата беше изявата на омъжващата се идната неделя на 57 години Силвия Кацарова. Тя бе облякла бяла рокля за вечерта. В първия концерт от лятното турне на телевизията публиката звучаха хитове и нови песни на най-популярните имена от трите музикални жанра. Стадион „Хр. Ботев” бе заварден от полиция часове преди събитието. Още от 18 ч. се застичаха стотици хора, които започнаха да пълнят трибуните към 19.30 ч., а най-запалените фенове останаха прави и изпълниха пространството отпред до загражденията. При това, за разлика от турнетата на "Пайнер", тези на ФЕН не са с вход свободен, а с билети.
Участниците в турнето, обединяващо българската музика, пяха на огромна сцена, която в разглобен вид се превозва с три тира. Озвучаването се чуваше далеч зад пределите на стадиона, а осветлението представляваше истинска приказка в цветове. Сред озвучителите бе и мъжът на Таня Боева – композиторът Мишо Бургуджиев. Пет балета, плюс „Чинари”, които откриха и закриха с танц концерта, допълваха перфектната визия.
„Чинари” откриха с танц, който преля в изпълнения на фолклорните певици Румяна Попова и Радостина Паньова. След тях се включи поп откритието на Ара мюзик Йоанна. Аксиния, Орлин Павлов, Теди Кацарова, Ритон.
Попфолк частта започна с Алисия, която изправи на крака публиката с 12-минутния си микс от тотални хитове. Веднага след нея пяха Джина Стоева, Ивена, Ерик и водещите диджей Дамян и половината му Ваня.
Лияна, която участва само в концерта във Враца поради ангажименти в чужбина, нагорещи страстите, а Софи Маринова се представи в типично свой стил и накара публиката да крещи името й. След нея бе синеоката хубавица на Диапазон рекърдс Теодора. Емануела се появи в червена „булчинска” къса рокля от няколко части, които певицата захвърляше една по една, докато не остана само по горнище и бикини – също части от нестандартния тоалет.
Истински повелител на публиката се оказа Човека-глас Тони Стораро. 20-минутното му изпълнение, в което той предизвикваше публиката да пее с него, накара врачани да го викат многократно на бис. Софи Маринова и Лияна не се сдържаха и затанцуваха право на тревата до сцената.
Истинска феерия от пет балета и балетни формации допълваше визията на концерта.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !