Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Първанов с нова любимка

отпечатай новината

15.08.2011 13:15 | Видян 5056 пъти

Първанов с нова любимка

Нова дама владее сърцето на президента Георги Първанов, разкриха източници на Всеки ден от "Дондуков"2. Мариана Тодорова е жената, която от близо година дарява с ласки държавния ни глава. Мариана започва като служителка в президентската администрация и работи там от няколко години.

Тръпката обаче дошла чак покрай новия политически проект на Първанов, наречен АБВ. Малката Мариана, както я наричат в президентството, се оказва напориста висшистка завършила Културология в Софийския университет. Минава през конкурс в президенството, като на последния етап има лично събеседване с Първанов.

От администрацията разказват, че още тогава малката Мариана си е харесвала Първанов, но по това време той е имал романтична връзка с поп певицата Мариана Попова. 32-годишната хубавица от Ботевград обаче не се предава и с активната си работа прави впечатление на президента. Той я включва в екипа, който подготвя проекта АБВ.

Именно там тя става нещо повече от негова служителка. Само за няколко месеца двамата толкова много се сближават, че тя скоро си позволява да го нарича Жоро пред всички и да влиза в кабинета му по всяко време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !