30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

"Тя и той" отново на екран

отпечатай новината

16.08.2011 12:30 | Видян 4974 пъти

Вечната битка за надмощие между двата пола ще проследи българският ситком „Тя и Той”, който ще тръгне по bTV Comedy от 23 август. Всеки делничен ден от 14:00 и 01:00 часа  зрителите ще се смеят с приключенията на любимата семейна двойка на България – Мартин и Силвия, в чиято роля ще се превъплътят известните актьори Юлиан Вергов и Стефания Колева. 

„Тя и Той” е успешно реализиран в повече от 10 страни в света. Сценарият е на канадската компания "Дистракшън форматс", а bTV го адаптира за своите зрители. Режисьор е  Станислав Тодоров-Роги, по сценарий на Гай Льопаж и Силви Леонар. Изпълнителен продуцент е Любо Каримански, а оператор е Красимир Андонов. Музиката във филма е композирана от Гаетан Есиамбре.

Историята на „Тя и Той” проследява живота на типичната българска двойка влюбени с техните различия и проблеми, с романтичните моменти и силните преживявания. Мартин и Силвия са заедно от 11 години, но не са женени. Двамата ще представя по смешен и леко саркастичен начин любовния живот на двама души -  от дреболиите на всекидневието до вечните въпроси за живота и смъртта. Този симпатичен тандем ще анализира и ще се справя с всяка ситуация от гледна точка на уникалното възприятие на своя пол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !