Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Джанет Джаксън отмени концерт заради паднала сцена

отпечатай новината

17.08.2011 15:00 | Видян 2455 пъти

Джанет Джаксън отмени концерт заради паднала сцена

Певицата имала уговорено участие на щатски панаир в Индиана.На събитието трябвало да участват още групите Maroon 5 и Train.Концертът течал с пълна сила, когато неприятен инцидент помрачил настроението на всички присъстващи.

Сцената се срутила в следствие на силни ветрове, които нарушили баланса на уж стабилното съоръжение.Сред 12 хилядната публика, загиналите са петима, а ранените са около 45.Разследващите твърдят, че ветровете отвяли сцената са нетипични за тази област на САЩ.Наложило се концертът да бъде отменен, а хората евакуирани.Артистите открито споделят разочарованието си от отмененото музикално зрелище и поднасят искрените си съболезнования за пострадалите на личните си страници в интеренет.

Организаторите ще компенсират закупилите си билети, като направят още един концерт със същите изпълнители, но на друго място и този път без инциденти.

Звездите от проваления ивент смятат да направят фонд в помощ на  пострадалите и да направят солидни дарения.Те призовават всички, които имат възможност да последват примера им.

Напомняме, че това лято заради силни ветрове бе отменен и музикалният фестивал Elevation 2011, където безопасността на посетителите беше застрашена.За щастие жертви нямаше.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !