Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Тони Стораро на турне и на море

отпечатай новината

17.08.2011 16:30 | Видян 2696 пъти

Тони Стораро на турне и на море

Тони Стораро, който е сред основните участници в Националното турне на Фен ТВ, съвместява участията си в концертите с разходки до морския бряг. След всяко музикалното събитие звездата на Diapason Records не пропуска да  отскочи до родното Черноморие, за да разпусне.

Паралелно с участията си през изминалия месец Човка-глас се подготвяше и за предстоящото турне на Фен ТВ. Големия Тони подготви специален микс от стари и нови песни. За сценичната си изява той реши да залага на различни тоалети в концертите, като редува елегантен и спортно-елегантен стил. В представянето на парчетата му партнират красивите момичета от балет „Електра”.

Изпълнителят на „Само тебе виждам” е решил да се възползва до край от слънчевото време и да не пропуска възможността да релаксира край морски бряг при всяка възможност. Затова и след всеки от концертите той отпътува към някой курорт. „Тази година беше много тежка за мен. Заради проблемите с гласа, подготовката на албума, турнето и всичко. Просто имам нужда да си почина пълноценно и съм решил да се възползвам максимално и да отскачам до морето, когато мога.”, довери гласовития шумналия.

В своите пътешествия той обикновено е придружаван от цялото семейство– съпругата му Валя, както и синовете им – Фики и Емо.

Тони Стораро, който вече се изяви на концертите във Враца и Русе, не крие, че с нетърпение очаква предстоящата среща с почитателите си във Велико Търново, Стара Загора, Пловдив, Хасково, Благоевград и Перник, където ще премине Националното турне на Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !