Слави Трифонов с 13 въпроса след...

Лидерът на ИТН Слави Трифонов публикува на страницата си...

Мария Нордел изригна срещу Ергенът...

След безумния финал на романтичното риалити "Ергенът"...

Веско Маринов припадна на участие

отпечатай новината

18.08.2011 14:15 | Видян 3215 пъти

Веско Маринов припадна на участие

Певецът Веселин Маринов спешно трябва да премине през кабинета на лекуващия си лекар.Изпълнителят на "Горчиво вино" има сериозни здравословни проблеми, които от месеци отлага заради участия и ангажиментите си, алармираха негови познати.

Поредното доказателство, че физическото състояние на Маринов не е цветущо, дойде тази седмица.В понеделник звездата предизвика небивал смут сред почитателите си в Несебър и без малко се отърва от наранявания.

Любимецът на народа загуби свяст по средата на няколкочасовия си концерт в морския град.Инцидентът остана скрит за мнозина, но от екипа зад кулисите на шоуто на Веско до последно треперили дали той няма да получи втори пристъп.

Пред "Всеки ден" очевидци на ситуацията разказаха с подробности как Маринов едва не се строполил в краката им, след като видимо изпитал неразположение.По думите им Веско бил доста превъзбуден и запотен на сцената и едва се държал прав.За да прикрие моментната си слабост, изпълнителят се втурнал зад кулисите.Когато се скрил от погледа на публиката обаче, забелил поглед, олюлял се и само бързата намеса на екипа му го спасила да не падне на земята като зряла круша.

"Дали от жегата, дали от напрежението, но той едва дишаше.Не изглеждаше никак добре.В началото дори помислихме, че е инфаркт.Цветът му беше белезникав, а сърцето му биеше учестено.Освен това, изглежда, беше обезводнен, защото когато пийна малко вода, се свести", обясняват свидетели на случката.

Веднага след като бил събрал сили, Маринов скокнал обратно на сцената и довършил участието си.Феновете  не усетили и за секунда, че певецът изпитва дискомфорт.След участието си обаче звездата бил ескортиран до стаята си и приближените му настояли да повикат лекар.

"Сигурно е някаква моментна преумора, защото Веско не е кекав, а и тренира редовно.Не бива обаче да пренебрегва знаците на тялото си.Не е първа младост все пак", проявяват загриженост близки до певеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !