Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Вратарят на ЦСКА кара Мерцедес с пренабити номера

отпечатай новината

31.08.2011 16:00 | Видян 2075 пъти

Вратарят на ЦСКА кара Мерцедес с пренабити номера

Вратарят на ЦСКА Иван Караджов се забърка в поредния скандал. Този път младежът бе заловен от дупнишките полицаи да шофира луксозен „Мерцедес С350″ с пренабити номера на рамата, съобщава вестник “Струма”.

Автомобилът е спрян на контролен пункт Дяково и е конфискуван от МВР, а Караджов и спътницата му си викнали такси за София. При проверка от органите на реда станало ясно, че шикозното возило е собственост на бившия съотборник от ЦСКА и приятел на Иван Караджов – Иван Иванов, който в момента играе в „Партизан“ (Белград). Иванов ще бъде привикан от Белград в дупнишкото районно управление да даде обяснения откъде е купил крадения Мерцедес.

Неотдавна около двамата футболисти се разрази скандал, след като в интернет бяха пуснати снимки на Иван Караджов и Иван Иванов да се целуват демонстративно. Междувременно Караджов имаше и друга разправия с МВР. През октомври 2010 вратарят катастрофира на пътя Владая –Драгичево. Тогава черният джип на Караджов излезе от пътя и се заби в стена и се самозапалил.

източник:Всеки ден

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !