Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Емануела се тръшна след турнето на Фен ТВ

отпечатай новината

01.09.2011 14:00 | Видян 11696 пъти

Емануела се тръшна след турнето на Фен ТВ

Най-важното събитие за Емануела това лято беше Националното музикално турне на Фен ТВ. Певицата даде всичко от себе си, за да впечатли публиката с оригинално присъствие и най-вече с пеене на живо по стадионите на страната.

Изпълнителката с най-красивите очи събра невероятни спомени, които ще я зареждат през есенните дни. За съжаление, освен приказното изживяване, тя ще помни и разболяване от грип, което все още продължава да я мъчи. Емануела дори си прекъсна няколко дни от плануваната почивка, за да може да се излекува напълно. В момента е доста болна, въпреки това е щастлива от успехите в кариерата й и не съжалява, че не си пази гласа на последните два концерта от турнето и тогава пак избра да пее на живо.

„Ако има турне догодина, пак ще избера живото пеене. Хората си плащат входа и идват специално, за да ни чуят и видят. Нямаме право да ги разочароваме- болна, не болна- трябва да пея. Сега съм си взела почивка и се лекувам. Като се оправя, веднага почвам работа по нови проекти, защото съм заредена с много енергия”, споделя атрактивната дама.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !