Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Избират най-секси футболист на България

отпечатай новината

07.09.2011 12:15 | Видян 3654 пъти

Избират най-секси футболист на България

В края на годината ще научим кой е най-сексапилният роден футболист. Специален екип се е заел с идеята да определи родните мачовци във футбола. В момента се събира организационен екип, в който са поканени най-вървежните ни моделки, плеймейтки, фолк певици и популярни дами от шоубизнеса, които ще дадат гласа си за българските ритнитопковци.

Чрез специална точкова система ще бъде определен топ 10 на най-секси играчите. Според клюката покана да се включат са получили Николета Лозанова, Златките, Преслава, Анелия, Мис Силикон Гергана Райчевска, Светлана Василева, новата плеймейтка Меги Колева, поп лолитката Ан-Джи и, разбира се, Алисия.

 Истинска война обаче ще избухне, ако всички те бъдат събрани на едно място. С най-голям интерес се очаква срещата на Николета и Алисия, които си размениха мъжете. За да се избегнат сблъсъци, мацките ще попълнят поотделно специална анкетна карта. Предварителното проучване сочи, че борбата за титлата "Най-секси футболист на 2011" ще се води между Бербатов, Валери Божинов и Ники Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !