Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Участничка изправи Мага и Васил Василев на крака

отпечатай новината

14.09.2011 13:00 | Видян 3085 пъти

Участничка изправи Мага и Васил Василев на крака

Многобройните часове, които отделя журито на най-мащабното музикално шоу „X Factоr”- Мария Илиева, Васко Василев, Мага и Поли Генова,  започват да влияят на тяхното настроение.

Изтощителните концерти-прослушвания на живо и отговорната задача да бъдат отсяти само най-добрите кандидати, са повод за прехвърчането на искри между тях. Само тази вечер зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на това как Мага и Васко кръстосаха шпаги заради вокалните умения на талант, а Мария и Поли поспориха за танците на кандидатка от София, която дойде с балет и специална хореография за своето изпълнение.

Четвъртият епизод на „X Factor” отново ще представи невероятни участници. Както Васко Василев многократно възкликва, България е страната, в която се раждат истински таланти с вродена дарба да пеят. Доказателство за това е Владимир Зомбори – на 23 години, актьор в Малък градски театър „Зад канала”, който направи силно впечатление на четиримата съдии, а и на публиката.

Безспорно обаче историята на 42-годишната Мариана Димитрова от София развълнува най-много всички присъстващи в залата. Мариана работи в администрацията на Министерски Съвет, но нейната най-съкровена мечта цял живот е била да е истинска звезда на голяма сцена. „Това трябваше да се случи отдавна, но тогава единствената ми цел беше да оцелявам”, бяха думите й, които трогнаха Мария, Поли, Мага, Васко и публиката. Сега тя е тук, в „X Factor”, за да научи децата си да мечтаят. След откровения разговор, Мариана надмина думите си с песента „One night Only” на Дженифър Хъдсън. Мага и Васко Василев изслушаха нейното изпълнение на крака в знак на възхищението им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !