Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Стенли отсвирва националния

отпечатай новината

26.09.2011 13:30 | Видян 1874 пъти

Стенли отсвирва националния

Стилиян Петров може да съблече националната фланелка още преди евроквалификацията с Уелс на 11 октомври. Капитанът е получил повикавателна от временния треньор Михаил Мадански, но по всяка вероятност ще я отклони. Преди мача с Уелс Стенли трябва да вземе плакет от УЕФА за стоте изиграни мача за родината си.

Решението на Стилиян не е окончателно, а и мотивите му не са известни. Възможно е да е съпричастен с изваждането от състава на Мартин Петров, срещу когото има брожение в изпълкома на БФС.
Както е известно, Марто се опълчи на Боби Михайлов след загубата от Швейцария и сега не получи повиквателни за срещите с Украйна и Уелс.

Стилиян е рекордьор по участия за националния със 103 мача - един повече от Борислав Михайлов, който вече получи плакет от УЕФА.

Вместо Мартин Мадански извика трима нападатели, които Лотар Матеус пренебрегваше - Валери Божинов, Валери Домовчийски и Димитър Рангелов. Към тях със сигурност ще бъде добавен Спас Делев от ЦСКА, което запълва броя за крайно офанзивни футболисти.

В списъка на непоканените легионери са още Валентин Илиев (Стяуа), Александър Тунчев (Лестър) и Маркиньос (Анортозис).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !