Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Dess печели поп класации

отпечатай новината

26.09.2011 14:00 | Видян 3047 пъти | Гласували 1

Dess печели поп класации

Десислава или DESS - както е по-известна в поп средите се нареди сред отличниците в поп-а. Талантливата певица пусна преди 2 месеца първата си денс песен, откакто работи с румънски екип и даде явна заявка за успех на поп попрището. Това бе коментирано скептично и негативно от някои, но е факт, че песента „I like” я изстреля в класациите. След като непрекъснато се върти по повечето поп радиа, песента е на 1 място в едни от най-слушаните радиостанции.

Далече зад DESS  остават Риана, Дейвид Гета и др. световни величия.„Това искрено ме радва и го определям като успех!” – скромно заяви Десислава. „I like е не много сложна, но ритмична и хитова песен. Подготвила съм две нови денс парчета, които са надявам да намдинат успеха на I like” – сподели DESS. Тя работи усилено по разграничаване имиджа на Десислава и DESS. „Записала съм няколко денс парчета, както и дуета с Nana  е готов.

С тези песни и някои кавъри, вече съвсем спокойно правя поп участия и толкова много хора ми се радват и ме подкрепят, че се стимулирам още повече” – заяви певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !