Хубавото да си тъп е, че не могат да...

Хубавото да си тъп е, че не могат да ти изкарат акъла......

Когато се почувствам гениален, отивам...

„Когато се почувствам гениален, отивам да мия чиниите"...

Слушателите на Радио Витоша ще гледат на живо концерт на X-Factor

отпечатай новината

30.09.2011 10:15 | Видян 3097 пъти

Слушателите на Радио Витоша ще гледат на живо концерт на X-Factor

Радио Витоша и музикалното шоу X Factor дават възможност на слушатели на радиостанцията да подкрепят своите фаворити на живо по време на музикалните битки, които се провеждат всяка сряда.

След седмичните X Factor концерти във вторник, зрителите ще решават кой ще се превърне в победител на вечерта чрез sms-гласуване. В сряда двамата, събрали най-малко зрителски гласове ще се изправят в битка един срещу друг. Те ще изпълняват песен по свой избор, а феновете им, спечелили покани от Радио Витоша ще могат да ги подкрепят на живо. Съдиите ще гласуват кой от двамата участници да остане и кой да напусне състезанието.

Играта за поканите на музикалната радиостанция стартира на 29 септември в поздравителното шоу Total Hit Request със Стоян и Петър на Витоша. Най-активните слушатели, които поздравяват ежедневно от четвъртък до вторник ще имат шанс да спечелят една от двете двойни покани за концерта в сряда.

Първият live концерт е насрочен за 27 септември от 20 часа. В надпреварата ще участват Стела, Маргарита и Михаела с ментор Мария Илиева; Рафи, Владимир,14-годишният Богомил и Jeason Brad Lewis с ментор Васко Василев; Нора, Александра и Мартин с ментор Мага; Suga Mamma’, Voice of boys, дуета Ангел и Мойсеи с ментор Поли Генова.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !