Като гледам цените на гаражите в...

Като гледам цените на гаражите в София, надали някой...

Миро Ленин, Настимир и кои други...

Лена Бориславова избута от парламента анонсирания баща...

Платени манекенки стават булки на краварите

отпечатай новината

02.10.2011 09:00 | Видян 2729 пъти

Платени манекенки стават булки на краварите

Кандидатките за селски булки в новото шоу „Фермер търси жена” са платени статистки и развръзката на отношенията им с краварите е напълно нагласена, научи в. „Всеки ден”. Хора от рекламния бизнес разкриват скандални факти около предаването, което се рекламира уж като риалити шоу. Всъщност всички участници следват предварително написан сценарий, а три от желаещите да се омъжат за земеделци са моделки, наемани от рекламни агенции.

Красавицата Лъчезара например е бивша манекенка, а през последните години се издържа като статистка и промоутърка на различни рекламни събития, разкриват пред „Всеки ден” шефове на фирми, възползвали се от услугите й. Според тях никак не е случайно, че мацка като нея, свикнала с купоните в нощна София, иска да се ожени за животновъда Стефан.

Други две момичета, уж копнеещи за сърцата на Ивелин и Митко, също са моделки и статистки, наемани от тв предавания да пляскат за пари и от нощни клубове да танцуват и рекламират цигари и алкохол. Хора в тв средите също свидетелстват за куп нередности в шоуто, което вече се тресе от скандали. Още със стартирането на промо епизода през юни в екипа се появили противоречия, а сценаристите били потресени от наглия начин, по който трябва да лъжат зрителите.

Първо се оказа, че част от фермерите крият годеници и сериозни връзки. Съгласили се да участват в предаването само срещу обещание от продуцентите, че ще имат възможност да рекламират бизнеса си на малкия екран. Факт е, че биофермата с хотел на Ивелин цяло лято била пълна догоре, свидетелстват негови съселяни. Земеделецът с отворени обятия приемал любопитни туристки, които искали на място да се борят за сърцето му и даже се сближавал с някои от тях.

Други от хитреците, като Йордан например, имали приятелки, които криели от продуцентите на шоуто. Организаторите на предаването обявиха, че за по-малко от месец след първия епизод, в който десетимата фермери бяха показани, са били затрупани с около 2500 писма. Според регламента напред в предаването продължават само петима от ергените, получили най-много писма. Останалите също имали шанс да открият половинките си, но зад кадър.

Сред отпадналите се оказаха Павел, Йордан, Митко, Ивелин и Стоян. Отпадналите участници от надпреварата обявиха „Фермер търси жена” за връзкарско шоу. Те били недоволни от факта, че екипът на предаването е предпочел за финалисти най-заможните от кандидатите. “Момичета, всичко е измама, разберете!”, написа на личната си страница във Фейсбук разочарованият Йордан Ангелов.

Галя Димитрова от Пловдив пък е написала до екипа на предаването: „Е, добре де, на мен защо ми се обади един от участниците за среща още преди 3-4 седмици, без да ми е звънял някой от продуцентите? Сега разбирам, че и кастинг е имало и на него са избирали момичетата, които не са пращали писма.” По-всичко личи, че скандалите няма да секнат, а истинският панаир тепърва предстои, защото продуцентите ще трябва да дават отговори на последните разкрития.

 

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !