Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Луда певица побърка Х Factor

отпечатай новината

07.10.2011 16:40 | Видян 4210 пъти

Луда певица побърка Х Factor

Нора Дончева, един от най-възрастните участници в Х Factor, е на път да подлуди участниците и целия екип на шоуто. 43-годишната софиянка определено е най-капризният и избухлив участник в музикалния проект.

Крясъци, сълзи, викове и неадекватни избухвания съпътстват всяка репетиция на Нора. Въпреки опитите на екипа и другите участници да я успокоят, нейното психо поведение продължава.

Оказа се, че причината се крие в депресията, от която Нора страда. След едно от поредните си избухвания, участничката е споделила, на редактор на шоуто, че преди 10 години се е подложила на операция на лицето, където й е поставен ботокс, за съжаление резултатът от операцията не бил този, който Нора искала.

Тогава тя започнала да пие антидепресанти и успокоителни. Няколко години по-късно Нора вече била зависима от хапчетата, а връзката и кариерата й в Америка били безвъзвратно изгубени. Именно това е основната причина за прибирането на Нора в България.

Засега екипът на шоуто издържа на изцепките на Нора, но някои от другите участници не били толкова толерантни и в бекстейджа на шоуто все по-често се чували коментари по неин адрес от типа: „Как е лудото лелче“ , „Днес пихме ли прозака“ , а някои дори подигравателно подмятат, че тя нямала Х фактор, а по-скоро екстази фактор.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !