Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

12 момичета вече се приготвят за живот във фермата

отпечатай новината

09.10.2011 09:10 | Видян 3612 пъти

12 момичета вече се приготвят за живот във фермата

Дванадесет чаровни момичета вече се приготвят за първата си среща с живота във фермата. Във вчерашния епизод на романтичното риалити „Фермер търси жена” четирима от участниците – Димитър, Емил, Иван и Свилен направиха своя съдбовен избор и определиха трите щастливки, които ще заведат у дома. Там момичетата ще имат точно една седмица, за да опознаят своя избраник и да спечелят сърцето му.

След екстремната джет среща, с която изненада петте си дами, Емил от Велико Търново направи своя тежък избор в лицето на Димана, Донка и Петя. Първата сподели, че това е един от най-щастливите й дни, Донка не скри, че коленете й са омекнали, когато е чула името си, а за Петя това бе своеобразен подарък за рождения й ден. След като се почувства като „най-щастливия фермер на света”, Свилен избра да посрещне в своята био ферма Александра, която призна, че винаги е вярвала, че някой ден ще живее на село, Лорета, която до последния момент не вярваше, че това е истина, и Ваня, за която Свилен напомня „принца от приказките”.

Голфът не се оказа голямото призвание за фермера Иван, но пък при омайването на дамите определено беше в свои води. Не липсваха искри и прегръдки, но накрая останаха само три момичета – Светлана уверено заяви, че в нейно лице Иван вече е открил своята половинка, загадъчната Даниела обеща да се докаже като добра домакиня, а Нина го спечели с богатия си житейски опит.

Най-емоционална беше срещата на Димитър от Хасково, готов да се откаже от всичко, постигнато досега, в името на любовта. Нея той ще търси в лицето на трите си избраници – Ива, която призна, че вече се чувства влюбена, Илиана, която определи срещата си с Димитър като „сбъднат сън”, и Екатерина, която истински вярва, че участието й във „Фермер търси жена” ще промени живота й.

Ще се справят ли кандидатките за фермерски съпруги с живота далеч от града и готови ли са самите фермери да посрещнат своите избраници в дома си – всичко това ще разберем в следващите епизоди на „Фермер търси жена”, защото любовта, но и нивата вече не бива да чакат....

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !