30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

И Благо Джизъса напусна националния

отпечатай новината

11.10.2011 11:30 | Видян 2866 пъти

И Благо Джизъса напусна националния

Метросексуалната сила на импотентния национален отбор по футбол рязко намаля, след като библейският герой Благой Георгиев, известен заради татуировките си като Благо Джизъса, обяви, че слиза от иконостаса. Точно в 12,15 вчера 29-годишният халф, който в настоящия си тим Терек (Грозни) се изживява като кръстоносец в битка с пророка Мохамед и производните му, ще даде пресконференция в 10,30 часа днес, за да обясни причините за решението си.    

Според осведомени източници, бившият играч на Славия, Алавес, Цървена звезда и Дуисбург бил бесен от решението на новия селекционер на националния Михаил Мадански да го остави резерва в решителния за последното място в групата ни за европейското мач с Уелс довечера. Теоретикът в НСА, който като треньор има 90% загуби и 10% равни и най-вече е известен с жена си, която работи в спорта на БНТ, остави Блажка резерва при дебюта си начело на държавната гарнитура, ознаменуван с класическото 0:3 от Украйна.

Наш Джизъс обаче разбрал, че Мадански е бил натискан лично от бившия си работодател Гриша Ганчев да пуска предимно играчи на Литекс, разстроил се и си събрал гела и диадемите от лагера в Правец.
Благо, който играеше в националния от 2005-а година, имал намерение открито да си каже болката и от какво недоволства, а не да си трае като първия отказал се от „трите коня, които теглят каляската“ - Димитър Бербатов, и другия във впряга Мартин Петров. Третият елемент – Стилиян Петров, би отбой и се върна в тима, който след уволнението на Лотар Матеус и идването на доцент Мадански взе да се разпада със страшна сила.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !