Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Емилия сваля 12 кг за два месеца

отпечатай новината

24.05.2008 15:53 | Видян 46305 пъти | Гласували 9

Емилия сваля 12 кг за два месеца

Емилия, която даде ексклузивно интервю за СЛАВА точно преди да роди, се сдоби с първия си наследник в деня на Кирил и Методий – 11 май. Той има „манекенски” мерки: тежи 3,3 кг и е висок 51 см. Щастливата майка се оказа истинска героиня, тъй като успя да се справи само за няколко часа и то по естествен начин. Както писахме още в миналия брой, малкият Иван е кръстен на своя дядо по бащина линия, въпреки първоначалните планове да носи името на баща си Константин.
Коко Динев междувременно отпразнува с шумен купон раждането на сина си в компанията на чалгазвездите Глория, Преслава, Райна и Константин. И докато Емилия си почиваше след родилните мъки, веселбата в Кошарите продължи чак до осем часа сутринта.

МАЙЧИНСТВО ИЛИ КАРИЕРА?
По време на цялата си бременност, певицата не спря да работи и до последния момент записва песни. В петия месец направи видеоклип към песета Дори да боли. Даже в осмия не се спря! Засне видеоверсия на парчето Сълза, която в момента се върти здраво по телевизия Планета.
 Емилия беше по-редовна от всякога и на светски събития. Тя с удоволствие уважи промоциите на албумите на своите колежки Преслава и Андреа, въпреки голямото коремче и най-вече тежестта му.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !