165 филма на фестивала за...

21-вото издание на един от най-престижните международни...

Слави Трифонов с 13 въпроса след...

Лидерът на ИТН Слави Трифонов публикува на страницата си...

Джони Деп се търкаля пиян пред фенове

отпечатай новината

13.10.2011 13:00 | Видян 3204 пъти

Джони Деп се търкаля пиян пред фенове

Като Джак Спароу във филма "Карибски пирати" на холивудския ас Джони Деп често му се налагаше да се преструва, че е пиян. Този път обаче му се случи и наистина.

48-годишният актьор бе забелязан видимо подпийнал този уикенд на излизане от известния в Холивуд ресторант "25 дигрийс", който се намира в хотел "Рузвелт".

Там той бил на вечеря с приятел, за което разбрали много негови фенове и папараци. След като напуснал заведението, групичка почитатели го заобиколили за автографи. В почти неадекватно състояние той тръгнал да подписва лист след лист, като накрая загубил равновесие и паднал по средата на тротоара.

Неговият приятел го хванал и придържал, докато звездата влезе в колата.

Актьорът, за който стана ясно, че е изкарал близо 50 млн. долара само за миналата година, покрил лицето си с шапка, а цялата случка е записана и качена в сайта за видеосподеляне YouTube.

Този инцидент се случва само седмица след като Деп призна в интервю за сп "Венити феър"(Vanity Fair), че изобщо не обича да застава пред фотообектива.

"Усещаш сякаш си насилен по някакъв начин... странно чувство е това, просто е откачено", каза тогава известният с неприязънта си към медийния шум Едуард Ножиците.

С това видео обаче той не успя да запази личния си живот далеч от очите на любопитните папараци.

Видео може да видите ТУК!!!

Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !