Десният човек като иска да кара...

Когато десният човек иска да кара колело - кара. Когато...

София - първата европейска столица с...

София - първата европейска столица с алеи за контейнери:...

Скандална сексбомба пожела Стоичков

отпечатай новината

13.10.2011 17:45 | Видян 4878 пъти | Гласували 1

Скандална сексбомба пожела Стоичков

Една от най-сексапилните и желани жени в света направи неприлично предложение на най-великия български футболист за всички времена Христо Стоичков.

“Обичам футбола. Стискам палци на любимия ми отбор Крус Асул. Харесвам по-ексцентричните и по-дивите мъже, които не си поплюват и които са между 45 и 50 години. Такива като Уго Санчес, Диего Марадона, Христо Стоичков”, заяви зашеметяващата мексиканка Селия Лора в интервю за най-слушаното местно радио WFM.

Наскоро тя бе избрана за Момиче на месеца в изданието на Плейбой в родината си. Селия е дъщеря на популярния мексикански рокаджия Алехандро Лора и има по тялото си 19 татуировки. Тя направи първи стъпки като актриса и певица, но напоследък все се забърква в скандали. Миналата пролет бе изправена на подсъдимата скамейка, след като блъсна човек с колата си. Послe се оказа, че е била пияна.

Любопитното е, че преди една година Селия (27) се видя на живо с Христо Стоичков (45) на световното първенство в ЮАР. Там Камата бе в ролята на телевизионен коментатор за мексиканска телевизия, а гърлата присъства като фенка, подкрепяйки своите национали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !