Кулинарни разкази от село Голица във...

Тази събота (18 май) от 11:00 ч. по bTV „Вкусът на...

Виртуозът Верстапен пресъздава...

Нина Николина, Любо Киров и Калин Вельов ще са част от...

Защо взривиха форда на Сашо?

отпечатай новината

17.10.2011 10:04 | Видян 2452 пъти | Гласували 1

Защо взривиха форда на Сашо?

Каквото и да ти говорят, става дума за ПАРИ. Така може да бъде отговорено накратко на въпроса защо бе взривен фордът на Сашо Диков. Взривен е, за да се говори за него, а да не се обръща внимание на другите новини. За да не се чуе, че най-големите шефове в ЕС обещаха на Бойко Борисов България да получи поне 8 милиарда евро от исканите 14 милиарда от фондовете. За да не се чуе също, че усвояването им от 0,84% при предното правителство е стигнало 15% в момента. Не е много наистина, но е доста повече.

Според най-важния комисар – този по регионално развитие Йоханес Хан през следващата година и 3 месеца ние трябва да утроим усвоените средства, ако искаме от 2013 г. Да ни пуснат двойно повече пари и да заживеем наистина по-нашироко. Иначе, с отлива на чужди инвестиции, който бележи спад от 80% спрямо миналата кризисна 2010 г., положението ни е меко казано закъсвация. Както казват старите хора – едно е да имаш пари, а друго е да нямаш пари.

И понеже сме се заговорили за Сашо Диков, Супер 19’ вкарва с новия си брой в говоренето за него и бившата му съпруга Аня Пенчева. Ще прочетете удивителни неща от нея и ще разберете защо твърди, че я е тормозил, ама злото било за добро.

Надникваме и в тайните на олигарсите, разгадаваме кой спря Благо Георгиев от националния отбор и срещу каква сума, защо Жан Клод Ван Дам закача Анелия и се питаме защо ли сестрата на Слави му търси сватбен подарък, ако е вярно, че няма да се жени, както сам твърди.

Тези и още много свежи клюки ще прочетете само при нас. А ние ви желаем, докато се забалвявате, по-добри новини до другата седмица.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !