Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Силвия Кацарова: Правя секс всеки ден!

отпечатай новината

17.10.2011 11:15 | Видян 4116 пъти

Силвия Кацарова: Правя секс всеки ден!

Силвия Кацарова се подмлади с 20 години след сватбата с новия си любим Любо. Прясно омъжената певица е лудо влюбена и отново се чувства като ученичка, доверява самата тя пред близки. Естрадната лъвица си е върнала женското самочувствие и всеки ден иска интимни ласки от съпруга си, хвали се самата тя пред приятелите си.

„Правим секс ежедневно. Направо не мога да повярвам, че това ми се случва на тези години и даже малко ме е срам. Като по-млада не обичах секса, а сега буквално всеки ден го правим – като учениците сме малко с Любо”, обяснявала Кацарова. Без капка свян обаче певицата си признавала, че за последните 20 години не се е чувствала толкова задоволена като жена. И деликатно издавала причината – мъжът й Милчо развил диабет. Години наред не я поглеждал като жена и накрая й писнало.

Силвия е с бизнесмена Любо едва от година и по всички личи, че между тях кипят бурни страсти. Заради любовта си към живеещия в Австрия българин изпълнителката на „Големият кораб” набързо се разведе с мъжа си Милчо Кацаров след повече от 30 години брак за всеобщ потрес. Скоро след това обяви, че ще става булка на 57 години и се омъжи в бяла рокля като девица. Естествено на церемонията не дойде бившият й.

Кацарова го обвини, че първи й е изневерил. Нейно проучване установило, че зад гърба й Милчо върти любов с аптекарка. Остава загадка как се случва това, като диабетът е поразил мъжките му способности, но явно Кацарова се е почувствала пренебрегната.
Според запознати Милчо изживявал доста тежко новото брачно щастие на бившата си половинка. Той се чувствал унизен пред цялата естрадна гилдия. Кацаров се отдал на пиенето и всеки ден пресушавал по бутилка водка.

Същевременно злостните слухове не подминаха и новия мъж на Кацарова. Упорито се говори, че загадъчният Любо, който бе представен като преуспяващ бизнесмен, имал сериозни дългове в Австрия. Някои дори намекват за негови твърде нестандартни сексуални приключения във виенски клуб, където посетителите влизали чисто голи с черни маски на лицата като на банкови обирджии и се отдавали на оргии с хора от двата пола.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !