Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Билет за театър Ви изпраща на Малдивите

отпечатай новината

17.10.2011 14:45 | Видян 1459 пъти

Билет за театър Ви изпраща на Малдивите

През новия театрален сезон зрителите на постановките „Вражалец”, Големанов” и „Благородният испанец”, посетили последователно и трите комедии в театъра на „Армията”, ще имат шанс да пътуват до Малдивите. Също така по един лев от стойността на всеки закупен билет  ще отива за благотворителност в полза на детските селища SOS.

Мениджърът на формация „Мелпомена”, под чиято шапка се играят пиесите, стана популярен с „американската формула” на правене на театър у нас. Още миналата есен Светлин Стоилов въведе безплатните напитки като бонуси към билетите за театър. Най-младият театрален продуцент у нас е убеден, че специалното отношение към публиката е важно условие за успеха на „Мелпомена”. Въпреки че и трите постановки са сред най-предпочитаните и гледани в София и страната, Стоилов е решил да отправи нов комплимент към зрителя под формата на награди.

Със закупуването на всеки билет, почитателите на комедийното изкуство ще получават флаер с уникален номер, който трябва да регистрират на сайта на „Мелпомена” – www.melpomenatheatre.com Вписвайки трите номера от различните постановки, зрителите ще се състезават за екскурзия до Малдивите.
Като втора награда Светлин Стоилов е определил вечеря с актьорите от трупата на „Мелпомена”.

Вечеря със звездите на „Вражалец”, „Големанов” и „Благороният испанец” може да бъде спечелена всеки месец. Например, зрителите, посетили „Големанов” , трябва да въведат номера от флаера на интернет сайта на „Мелпомена” и да решат с кой актьорски да отидат на вечеря.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !