Мъск готов да води предизборния дебат...

Американският предприемач Илон Мъск обяви, че е готов да...

Кейт Мидълтън преминава през ада, има...

Кейт Мидълтън продължава тежката си битка с рака....

Анита Мейзер с нов хит и клип скоро

отпечатай новината

26.05.2008 11:59 | Видян 25731 пъти | Гласували 1

Анита Мейзер с нов хит и клип скоро

Вдъхновена от успешния си дует с DJ Tеди Джорджо миналото лято, сексапилната Анита Мейзер записа тези дни поредното си парче “Секс интрига”. Закачливият текст и музика изпълнени с много еротика със сигурност ще превърнат песента в хит на сезона. Сладострастната брюнетка обеща, че в най-близко време ще се погрижи и за зрителите, като заснеме клип на песента с помощта на своя приятел Кирил Вълчев - Скалата. Освен в България, част от този клип е заплануван да бъде в Лас Вегас, където всъщност живее изпълнителката. Пред близки Анита твърди,че се чувства добре в това си амплоа, че музиката я съживява и когато се чувства депресирана. С кой ли красив мъж са споделени всъщност тези сексуални сцени,за слушателя ще остане загадка.

Освен музикалните си изяви Анита успешно продължава да демонстрира и дизайнерските си умения. На 17 тя взе участие в моден фестивал,организиран от Мисис България 2003 Яненка Люцканова, където ще показа колекциите си от своите официални тоалети. Събитието се проведе във варненския елитен “Планет клуб”.

Поради атрактивното си и освободено държание не спират предложенията на Анита за различни фотосесии и реклами. Поредната такава звездата получи от мебели ”Паприков”, докато избираше интериор за дома си. След импровизираната на място фотосесия собственикът на бутика остана очарован от нейните умения и се очаква да подпишат скоро време договор за рекламно лице.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Три българки в Eros show

Няма коментари към тази новина !