бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Мария и Рачков - разделени

отпечатай новината

25.10.2011 13:00 | Видян 4688 пъти

Мария и Рачков - разделени

Двамата живееха там от две години и се нанесоха около година след като връзката им стана публично достояние. Именно продължителната липса на Мария в общия дом е
доказателство за раздялата им.

Съседите на водещите, сред които са доста известни тв лица и заможни бизнесмени, свидетелстват, че Игнатова не е стъпвала при бившия си любим Митко от три месеца. За последно я видели в края на юни, когато окончателно изнесла багажа си от общото им жилище.

Мария Игнатова и Димитър Рачков са разделени от четири месеца и крият края на връзката си дори от колегите си в "Пълна лудница" и "Господари на ефира".Двамата са се скарали още преди лятната ваканция, която планирали да изкарат заедно.Водещата се изнесла от общото им жилище в покрайнините на София и живее сама със сина си Виктор в апартамент в центъра на столицата.Рачков пък е останал съвсем сам в луксозната къща, която се намира в затворен комплекс в кв."Панчарево" научи сензационно "Всеки ден".

За раздялата на двете тв звезди от Би Ти Ви се шушука от доста време, защото Рачков и Мария не са се появявали заедно по ВИП събития още от пролетта.Двойката обаче отричаше категорично слуховете. Въпреки това и Игнатова, и партньорът й продължаваха да излизат заедно и да се държат освободено, което затвърди подозренията, че не са заедно.От началото на септември русокосата блондинка е снимана от фотографи на „Всеки ден" общо четири пъти по светски събития без   Рачков.

Красивата Мария флиртува освободено и отказва да дава обяснения къде е Митко. Между двамата се усеща хлад и на екрана и зрителите на „Господари на ефира”, където те водят в момента,коментират усилено   странните    им взаимоотношения пред камера. През изминалия сезон на шоуто Мария и Рачков се прегръщаха и си разменяха целувки в ефир, а днес вече не се докосват дори по сценарий да имат закачка, не се усмихват един на друг. Миналата събота Игнатова също потвърди раздялата, макар и индиректно.

Тя се появи соло на партито по случай рождения ден на продуцента Джуди Халваджиян, издават гости пред „Всеки ден". В състава на поканените влизали всички актьори от „Пълна лудница” и „Господари на ефира”. Липсвал единствено Димитър Рачков, който е и голямата звезда на компанията. Никой от присъстващите обаче не коментирал факта, че именно него го няма. Мария пък небрежно подхвърлила, че предвид ситуацията липсата му e съвсем разбираема.Дочули думите й свидетелстват, че тя е имала предвид именно раздялата с Рачков и усложнените
отношения между двамата.

Според запознати, откакто не делят един покрив, Мария и Митко избягват срещи и се виждат по неволя само по работа. Категорично обаче се договорили, че ще запазят в тайна от широката публика крушението на любовта си, за да поддържат висок рейтинг на предаванията си и да не загубят рекламни договори и платени участия, които изпълняват най-често в комплект като любовна и сценична двойка.

Мария и Рачков станаха двойка преди четири години и любовната им връзка бе пазена в тайна също така строго, както и краят й. След като бяха издебнати от фотографите на седмичника „Уикенд" обаче, водещите признаха публично чувствата си. След това запознаха и децата си и решиха да живеят заедно. И двамата се кълняха, че след неуспешни бракове са открили голямата любов, но явно съдбата е имала други планове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !